top of page

Avancerade ansiktsbehandlingar

När du vill ta din ansiktsbehandling till en ny nivå

Diamond Glow                                 30 min - 1 700kr

Diamond Glow är vår nyaste ansiktsbehandling, som går bortom traditionell microdermabrasion och peeling. Med sin helt unika och patenterade 3-i-1-teknik och diamantförsedda applikator, sker exfoliering, vakumrengöring, och inslussning av serum samtidigt. Du blir av med döda hudceller och orenheter från porerna, samtidigt som huden får näring och spänst av serumet. Behandlingen optimerar fyllighet, fukt, ton och struktur samt lämnar en känsla av djupt rengjord spänstig hud. Diamond Glow kan även göras på gravida och ammande och du kan återgå till jobbet direkt efteråt.

2

PRX-T33                                           45 min - 1 995 kr

PRX-T33 är en behandling som passar speciellt för hy som börjat förlora sin elasticitet. Konceptet har en unik patenterad formula som appliceras i flera lager på huden och masseras in med ett visst tryck. Detta stimulerar hudens egna funktioner och man uppnår en fylligare hud samtidigt som porer, ärr och pigmentfläckar minimeras. För bästa resultat rekommenderas en kur om  5ggr.

Behandlingen kan utföras året om på alla hudtyper. Behandlingen i sig, gör inte huden ljuskänslig, men vi rekommenderar alltid att använda SPF i solen.

Du får med dig hemprodukter att använda i 6 dagar efter varje PRX-T33 behandling. Du kan gå tillbaka till jobbet direkt efter behandling.

Ej träning, bastu eller bad samma dag. Passar ej gravida eller ammande.

2

Dermapen - ansikte                        60 min - 2 195kr

Microneedling är den på sikt, effektivaste behandlingsmetod för behandling av akneärr, rynkor, fina linjer och hud som mist sin spänst .

Vid behandlingen används en penna med 16 st micronålar. Pennan slår 120 slag i sekunden, vilket ger upp till 1920 microkanaler i huden per sekund. Den kontrollerade skada som sker, stimulerar läkningsprocessen i hudcellerna som reparerar och återuppbygger huden. På så vis stimuleras framställningen av kollagen, vilket ger en spänstigare och mindre rynkig hy. Med Dermapen kan man behandla:

- Fina linjer & rynkor

- Ärr/akneärr

- Hy som förlorat sin spänst

- Solskadad hy

- Akne

Vanligtvis krävs ca 6 behandlingar för att nå ett optimalt resultat, med ca 2 – 8 veckors mellanrum.  Mer varaktiga resultat kommer att ske efter minst 4 behandlingar. Läkningstiden efter genomförd behandling är kort, huden kommer att vara lite röd och lätt svullen från 3 timmar upp till tre dagar, men vi kan applicera specialfoundation innan du går. Ingen träning direkt efter behandling.

 

4

Dermapen ansikte, hals & dekolletage     2 995kr

Om du ändå ska göra microneedling, varför inte passa på att även ta hals och dekolletage; nu till specialpris!

5

Nannic NBE 1000                           75 min - 1 500 kr

Nannic NBE är helt klart en kundfavorit! Och det är inte konstigt med tanke på att här får du både en avkopplande behandling och resultat. Det här är behandlingen för dig som vill strama upp halsen och ansiktskonturen.

Det är radiofrekvens kombinerad med värme och specialutvecklade serum från Nannic. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras, vilket ger din hud ny lyster och fräschör, samtidigt som ansiktskonturen stramas upp.

Rengöring, enzympeeling, NBE-massage, lyxig alginatmask, avslutande creme & foundation.

NBE radiofrekvens är en säker och välbeprövad metod, men den lämpar sig inte om du har: metallinplantat i kroppen, tinnutus, epilepsi, cancer eller är gravid.

6

Nannic Deep Skin                            60 min - 1 595 kr

Deep Skin är en metod utvecklad för djupgående anti-age behandling som gör att din hud ser slätare och fastare ut. 

Efter rengöring och enzympeeling används en liten sliptrissa för att mekaniskt exfoliera huden och avlägsna döda hudceller. Denna peeling ökar hudens förmåga att reflektera ljus och ger en finare lyster. Efter det används ett verktyg med konformade nubbar som effektivt skapar kanaler mellan cellerna i huden. Genom de små mikrokanalerna kan serum effektivt slussas ner på djupet mellan cellerna, vilket ger ett utslätande intryck av huden. Behandlingen avslutas med lyxig alginatmask, serum, creme och foundation. Passar även gravida och ammande.

bottom of page