Medik8 Kemisk peeling

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika typer av syror som appliceras på huden under korta stunder.

Kemisk peeling verkar på såväl akne och fet hy som rynkor och fina linjer, oelastisk och fuktfattig hy samt pigmentförändringar och solskador. 

 

Medik8 erbjuder oerhört effektiva kemiska peelingar som ger resultat utöver det vanliga. Dessa peelingar är ”kiralt korrigerade”, vilket innebär större genomslagskraft men med mindre hudirritation.

I kombination med peeling rekommenderas Medik8 hemvårdsprodukter. Utan rätt hemvårdsrutiner kan inte tillfredsställande resultat uppnås.

 

Alla peels bör göras i kur om 4 – 6 behandlingar.

Efter en Kemisk Peeling kan du gå tillbaka till ditt arbete igen. Du kommer endast att vara lite rosigt röd under ca en timme efter behandlingen. Nedan beskriver vi våra olika Kemiska Peelingar:

Light Peel 45 min - 1190 kr

 

En mild revitaliserande peeling för akne och linjer.

Minskar effektivt överdriven talgproduktion, ålderstecken och ytliga ärr. En mild introduktionspeeling i alla peeling - kurer. En utmärkt dekolletagebehandling för solskadad hy.

Beta Peel 45 min - 1190 kr

 

Får snabbt kontroll över aknehud och minskar drastiskt risken för framtida utbrott. Beta Peel motverkar akne på alla tre fronter genom att angripa varje problem individuellt: igensatta porer, pormaskar och inflammation.

BetaPeel innehåller salicylsyra som går direkt in i porerna och hårsäckarna, vilket hjälper till att hålla porerna rena från cellavlagringar och minskar därmed antalet igentäppta porer och utslag på huden. Azelainsyra är ett antibakteriellt ämne som är högeffektivt mot Propionibacterium acnes (den bakterie som ger upphov till inflammatorisk akne). Genom att avlägsna bakterierna minskas dessutom den befintliga inflammationen avsevärt. Förutom dessa effekter förbättrar azelainsyra akne genom att också normalisera keratinprocessen och minska uppkomsten av mikrokomedoner (pormaskar). 

 

Age Peel 45 min - 1190 kr 

 

En antiage-peeling bestående av en effektiv kombination av syror som reducerar fina linjer och rynkor, suddar ut ålderstecken och gör huden slät och förnyad.

Age Peel är rik på mandelsyra och laktobionisk syra och är perfekt för att ta bort fina linjer och rynkor. Mandelsyra är en mild och effektiv AHA-syra som ger resultat jämförbara med glykolsyra, men utan de negativa biverkningarna, och orsakar därför mindre rodnad och ger kortare återhämtningstid. Laktobionisk syra är en mild peelingsyra med fantastiska antioxidativa och fuktbevarande egenskaper. 

 

 

White Peel 45 min - 1190 kr

 

Det effektivaste sättet att få en klarare och jämnare hudton, en hud fri från mörka fläckar och hyper-pigmentering, är att förhindra produktionen av melanin.

White Peel är särskilt framtagen för att behandla solskador och hyperpigmentering.

Den höga koncentrationen av mjölksyra förhindrar att tyrosinas (det enzym som ansvarar för melaninsyntesen) bildas, och förstärker också bortstötningen av melanin från epidermis. Fytinsyra är också ett effektivt avpigmenterande ämne som används i terapeutisk koncentration för att minska melanininnehållet i huden. 

ADRESS

Arsenalsgatan 3

111 47 Stockholm

Sweden

Tel: 0761619404

ÖPPETTIDER

Mån-tors: 10.00-18.00

Fredag: 10.00-17.00

Lör-Sön: stängt

© 2019 by Face Up Hudvård