Medik8 Kemisk peeling

Medik8 erbjuder ett brett utbud av olika peelingbehandlingar anpassade efter olika hudtyper och behov. Samtliga ger synliga resultat.

Kemisk Peeling är ansiktsbehandlingen, som snabbt har vuxit till att bli den främsta, av alla professionella behandlingar på hudvårdssalonger över hela världen.

Till en bråkdel av priset av en laserbehandling, kan kemisk peeling signifikant reducera utseendet på rynkor, oönskad pigmentering samt acne och dessutom med mindre obehag och kortare återhämtningstid.

På bara 45 minuter/gång i behandlingssängen, kan din hy bli mjukare, jämnare och få en helt ny lyster!

 

För att riktigt kunna se och känna skillnaden på sikt, rekommenderar vi en kur på sex gånger. Ibland kan det vara svårt att veta var man ska börja, därför har Medik8 skapat vår "12 Weeks to WOW" program.

Efter en Kemisk Peeling kan du gå tillbaka till ditt arbete igen. Du kommer endast att vara lite rosigt röd under ca en timme efter behandlingen. Nedan beskriver vi våra olika Kemiska Peelingar:

Rewind Peel 45 min - 1190 kr

Formula som specifikt hjälper till att främja kollagen-produktionen för att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor. Ojämnheter bleknar bort och huden blir synbart jämnare och föryngrad.

Even Peel 45 min - 1190 kr

Uppljusande peel som riktar sig till hud med solskador, hyperpigmentering och glåmig, ojämn hudton. Melanin-produktionen minimeras och pigmenteringar bleknar för en jämnare hud med förnyad lyster.

Clarity Peel 45 min - 1190 kr 

Kraftfull blandning av syror som sjunker djupt ner i porerna för att effektivt avlägsna orenheter och göra huden renare och klarare.

Snabbt kommer blemmor och orenheter under kontroll och risken för framtida utbrott minskas dramatiskt.

 

 

Universal AHA Peel 45 min - 1190 kr 

Lämplig för alla och alla hudproblem. Gör huden synligt ljusare, jämnare, mjukare och revitaliserad. Idealisk för förstagångskunden eller för att upprätthålla resultat från andra peels.

Kur om 3 gånger = 2985kr

Kur om 6 gånger = 5400kr

  • Den snabbaste vägen till vacker hud!

    1 tim.

    1,190 Swedish kronor

ADRESS

Arsenalsgatan 3

111 47 Stockholm

Sverige

Tel: 0761619404

      0723139404

ÖPPETTIDER 

Mån-tors: 11.00-18.00

Fredag: 11.00-17.00

Lör-Sön: stängt

  • Instagram - Vit Circle

© 2019 by Face Up Hudvård