top of page

Ansiktsbehandling

Hos Face Up Hudvård finner du allt från sköna, rengörande klassiska ansiktsbehandlingar med mycket massage till kemiska peels och olika apparaturbehandlingar. Alla behandlingar passar både för män och kvinnor.

Luminant Bright & Clear Nyhet!

60 min

1 295 kr

Vill du ha en jämnare hudton och behandla synliga pigmenteringar? Luminants 3 x Bright teknologi bearbetar hudens melaninproduktion som är anledningen till pigmenteringar. Det är en aktiv behandling som ljusar upp, förfinar textur, jämnar ut och minskar pigmenteringar med milda AHA-syror och ultraljud. Behandlingen ger ett direkt resultat, där du kan se en fantastisk lyster! För bästa resultat, fortsätt med Luminant hemvårdsprodukter: serum, kräm och solskydd från Comfort Zone.

Klassisk ansiktsbehandling

75 min

1 190 kr

Klassisk ansiktsbehandling är vår populäraste ansiktsbehandling och är perfekt för dig som vill ha en rengörande och samtidigt avslappnande behandling. Behandlingen utförs med produkter som anpassas efter just din huds behov.

Aromavälkomnande, rengöring, brynplock, peeling, portömning, lång härlig ansiktsmassage som ökar cirkulationen, mask, avslutande dagkräm samt foundation ingår.

Djuprengörande ansiktsbehandling 

50 min

890 kr

Djuprengörande ansiktsbehandling med ultraljudsrengöring och fokus på portömning. Speciellt lämplig för en lite fetare hud eller blandhy med fokus på portömning. OBS! Ingen massage.

Lämnar din hy rengjord och fräsch! 

Rengöring, ånga, peeling, ultraljudsrengöring, portömning, lugnande mask och avslutande produkter ingår. 

Ansiktsbehandling känslig hud

60 min

1 025 kr

Esse sensitive är ansiktsbehandlingen för känslig och stressad hud. Ekologiska produkter med probiotika för att stärka och reparera hudbarriären, lugna och dämpa rodnad.  Även lämplig för dig med Rosacea.

Rengöring, brynplock, mild enzympeeling, ev. portömning, massage, lugnande mask och avslutande produkter.

PRX-T33 behandling

45 min

Nu 1 500 kr (1 995 kr)

PRX-T33 är en behandling som passar speciellt för hy som börjat förlora sin elasticitet. Konceptet har en unik patenterad formula som appliceras i flera lager på huden och masseras in med ett visst tryck. Detta stimulerar hudens egna funktioner och man uppnår en fylligare hud samtidigt som porer, ärr och pigmentfläckar minimeras.

För bästa resultat rekommenderas en kur om  5ggr.

Behandlingen kan utföras året om på alla hudtyper. Behandlingen i sig, gör inte huden ljuskänslig, men vi rekommenderar alltid att använda SPF i solen. Du kan gå tillbaka till jobbet direkt efter behandling. Du får med dig hemprodukter att använda i 6 dagar efter varje PRX-T33 behandling. 

Ej träning, bastu eller bad samma dag. Passar ej gravida eller ammande.

Diamond Glow

45 min

1700 kr

Diamond Glow är en innovativ, icke invasiv behandling för förbättrad hudkvalitet som går bortom traditionell microdermabrasion.

Med en  patenterad 3×1-teknik sker exfoliering, rengöring med vakuum och seruminfusion simultant vilket optimerar serumupptag och därmed resultat.

Huden rensas från döda hudceller och orenheter från porerna, samtidigt tillförs näring och spänst av det individanpassade serumet. Behandlingen optimerar fyllighet, fukt, ton och struktur samt ger en omedelbar känsla av djupt rengjord hud med oöverträffad GLOW.

Diamond Glow kan även göras på gravida och ammande och du kan återgå till jobbet direkt efteråt.

Medik 8 kemisk peel

60 min

Nu 990kr (1 190 kr)

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika typer av syror som appliceras på huden under korta stunder. Döda hudceller avlägsnas och nya friska celler kommer upp till ytan och ger en friskare hud med ny lyster. Medik8 erbjuder ett brett utbud av olika peelingbehandlingar anpassade efter olika behov. Samtliga ger synliga resultat och ny lyster. Använd alltid spf efter en behandling. Undvik stark sol i 14 dagar efter behandling.

Rewind Peel - minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor. Ojämnheter bleknar bort och huden blir synbart jämnare och föryngrad. ​

Even Peel - uppljusande peel som riktar sig till hud med solskador, hyperpigmentering och glåmig, ojämn hudton.

Clarity Peel - raftfull blandning av syror som sjunker djupt ner i porerna för att effektivt avlägsna orenheter och göra huden renare och klarare. Får snabbt blemmor och orenheter under kontroll och risken för framtida utbrott minskas dramatiskt.

Universal AHA Peel - gör huden synligt ljusare, jämnare, mjukare och revitaliserad. Idealisk för förstagångskunden eller för att upprätthålla resultat från andra peels.

Kemisk peeling passar ej gravida eller ammande.

Dermapen - ansikte & hals

60 min

2495 kr

Microneedling är den på sikt, effektivaste behandlingsmetod för behandling av akneärr, rynkor, fina linjer och hud som mist sin spänst .

Vid behandlingen används en penna med 16 st micronålar. Pennan slår 120 slag i sekunden, vilket ger upp till 1920 microkanaler i huden per sekund. Den kontrollerade skada som sker, stimulerar läkningsprocessen i hudcellerna som reparerar och återuppbygger huden. På så vis stimuleras framställningen av kollagen, vilket ger en spänstigare och mindre rynkig hy. Med Dermapen kan man behandla:

- Fina linjer & rynkor

- Ärr/akneärr

- Hy som förlorat sin spänst

- Solskadad hy

- Akne

Vanligtvis krävs ca 6 behandlingar för att nå ett optimalt resultat, med ca 2 – 8 veckors mellanrum.  Mer varaktiga resultat kommer att ske efter minst 4 behandlingar. Läkningstiden efter genomförd behandling är kort, huden kommer att vara lite röd och lätt svullen från 3 timmar upp till tre dagar, men vi kan applicera specialfoundation innan du går. Ingen träning direkt efter behandling.

Nannic NBE 1000

75 min

1595 kr

Nannic NBE är helt klart en kundfavorit! Och det är inte konstigt med tanke på att här får du både en avkopplande behandling och resultat. Det här är behandlingen för dig som vill strama upp halsen och ansiktskonturen.

Det är radiofrekvens kombinerad med värme och specialutvecklade serum från Nannic. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras, vilket ger din hud ny lyster och fräschör, samtidigt som ansiktskonturen stramas upp.

Rengöring, enzympeeling, NBE-massage, lyxig alginatmask, avslutande creme & foundation.

NBE radiofrekvens är en säker och välbeprövad metod, men den lämpar sig inte om du har: metallinplantat i kroppen, tinnutus, epilepsi, cancer eller är gravid.

Nannic Deep Skin

75 min

1595 kr

Deep Skin är en metod utvecklad för djupgående anti-age behandling som gör att din hud ser slätare och fastare ut. 

Efter rengöring och enzympeeling används en liten sliptrissa för att mekaniskt exfoliera huden och avlägsna döda hudceller. Denna peeling ökar hudens förmåga att reflektera ljus och ger en finare lyster. Efter det används ett verktyg med konformade nubbar som effektivt skapar kanaler mellan cellerna i huden. Genom de små mikrokanalerna kan serum effektivt slussas ner på djupet mellan cellerna, vilket ger ett utslätande intryck av huden. Behandlingen avslutas med lyxig alginatmask, serum, creme och foundation. Passar även gravida och ammande.

bottom of page