top of page

Ansiktsbehandlingar

Hos Face Up Hudvård finner du allt från sköna, rengörande klassiska ansiktsbehandlingar med mycket massage till kemiska peels och olika apparaturbehandlingar. Alla behandlingar passar både för män och kvinnor.

Klassisk ansiktsbehandling 75 min - 1090kr

Klassisk ansiktsbehandling är vår populäraste ansiktsbehandling och är perfekt för dig som vill ha en rengörande och samtidigt avslappnande behandling. Behandlingen utförs med produkter från Medik8 eller Esse som anpassas efter just din huds behov.

Aromavälkomnande, rengöring, brynplock, peeling, portömning, lång härlig ansiktsmassage som ökar cirkulationen, mask, avslutande dagkräm samt foundation ingår.

2

Djuprengörande ansiktsbehandling 60 min - 990 kr

Djuprengörande ansiktsbehandling med ultraljudsrengöring och fokus på portömning med produkter från Medik8 eller Esse clarifying. Speciellt lämplig för en lite fetare hud eller blandhy med fokus på portömning. Lämnar din hy rengjord och fräsch! 

Rengöring, brynplock, ånga, peeling, ultraljudsrengöring, portömning, lugnande mask och avslutande produkter ingår. 

3

Ansiktsbehandling känslig hud 60 min - 990 kr

Esse sensitive är ansiktsbehandlingen för känslig och stressad hud. Reparerar och stärker hudbarriären, lugnar och dämpar rodnad. Även lämplig för dig med Rosacea.

Rengöring, brynplock, mild enzympeeling, ev. portömning, massage, lugnande mask och avslutande produkter.

4

Esse experience                                        60 min -1 095kr

Denna behandling är så mycket mer än en ekologisk ansiktsbehandling. Det är en behandling som fokuserar på att balansera hudens mikrobiom för att uppnå optimal hudhälsa.

Rengöring, peeling, portömning, massage, lyxig alginatmask, ampull med levande probiotika och avslutande creme.

5

V Carbon Peel 30 min - 1 250kr

Marknadens första kemiska peel med aktivt kol. Kombinerar en cocktail av kemiska peels (ferulic, mandel och mjölksyra), aktivt kol och plantextrakt i en unik formula. Syrorna exfolierar huden för förnyad lyster, den aktiva kolen har en djuprengörande och porsammandragande effekt, svart ingefära och lakritsrot jämnar ut hudtonen. Gabellina stramar upp huden. Resultatinriktad behandling som passar alla hudtyper och är lämplig för en bred rad indikationer, allt från anti-age till acne. Du kan gå tillbaka direkt till arbetet efteråt.

Carbon peel passar ej gravida eller ammande.

6

Medik8 kemisk peel 45 min - 1190 kr

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika typer av syror som appliceras på huden under korta stunder. Döda hudceller avlägsnas och nya friska celler kommer upp till ytan och ger en friskare hud med ny lyster. Medik8 erbjuder ett brett utbud av olika peelingbehandlingar anpassade efter olika behov. Samtliga ger synliga resultat och ny lyster. Använd alltid spf efter en behandling. Undvik stark sol i 14 dagar efter behandling.

Rewind Peel - minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor. Ojämnheter bleknar bort och huden blir synbart jämnare och föryngrad. ​

Even Peel - uppljusande peel som riktar sig till hud med solskador, hyperpigmentering och glåmig, ojämn hudton.

Clarity Peel - raftfull blandning av syror som sjunker djupt ner i porerna för att effektivt avlägsna orenheter och göra huden renare och klarare. Får snabbt blemmor och orenheter under kontroll och risken för framtida utbrott minskas dramatiskt.

Universal AHA Peel - gör huden synligt ljusare, jämnare, mjukare och revitaliserad. Idealisk för förstagångskunden eller för att upprätthålla resultat från andra peels.

Kemisk peeling passar ej gravida eller ammande.

bottom of page