top of page

Fotvård

Fotvård eller pedikyr (som betyder exakt samma sak: pedi=fötter, cura=vård) förvandlar dina fötter mjuka och lena på en timme!

Fotvård / pedikyr                     60 min - 850 kr

När dina fötter behöver en uppfräschning.

Fotbad, klippning och rensning av naglar. Behandling av nagelband och nagelplatta. Filning och avlägsnande av förhårdnader samt avslutande fotcrème.  Epassi gäller.

2

Fotvård extra                              75 min - 890 kr

Fotvård för fötter som behöver lite extra omvårdnad.

Fotbad, formning av naglar och nagelband, borttagning av förhårdnader, slipning och kort fotmassage. Epassi gäller.

3

Pedikyr med lackning              75 min - 950 kr

Behandlingen inleds med ett uppiggande fotbad. Klippning, rensning och slipning av naglarna. Behandling av nagelband och nagelplatta. Avlägsnande av förhårdnader. Filning av fötter samt en avslutande fotmassage. Lackning av tånaglar. Du får med dig ett lack från Mavala hem! Tänk på att lacket behöver tid att torka, innan du tar på sockar och skor. Epassi gäller för samma summa som fotvård, mellanskillnaden betalar du själv.

4

Pedikyr med Shellac              90 min - 1 095 kr

Fotvård med Shellac som härdas i UV-ljuslampa och har lång hållbarhet. Fördelen med Shellac är att lacket blir extra glansigt och torkar direkt. När pedikyren är färdig är du redo att ta på dig vilka skor som helst. Behandlingen inleds med ett uppiggande fotbad. Klippning, rensning och ansning av naglar och nagelband. Avlägsnande av förhårdnader. Filning av fötter samt en avslutande fotmassage. Epassi kan du använda för samma summa som fotvård och mellanskillnaden betalar du själv.

bottom of page